Ana içeriğe atla

MARK ZUCKERBERG

Evet, Sevgili blog okuyucuları bugün sizlerle Mark Zuckerberg'i hayatını kısıca anlatacağım.

Mark Zuckerbeg deyince aklımıza ilk gelen Facebook oluyordur herhalde Facebook'un kurucusu ve İnstagram'ın sahibi. Facebook'u 4 şubat 2004'de kurmuştur. İnstagramı ise eylül ayını 2017 yılında Facebook tarafında satın alındı. Mark Zuckerberg 14 mayıs 1984 doğumlu yani 35 yaşındadır. Net Serveti 69,8 Milyar Amerikan Dolarıdır. Meslek olarak da Bilgisayar programcısı, girişimci ve sosyal paylaşım sitesi Facebook'un kurucusudur. Aynı zamanda da Yapay Zeka teknolojisini en fazla destekleyen insanlardan biridir. Hatta Elon Musk'la bir programda sırf Yapay Zeka teknolojileri için tartışması vardır. Sonuna kadar okuyanlara teşekkür ederim. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

EXCELDE EĞER (MANTIKSAL SINAMASI)

Evet, arkadaşlar bugün sizlere Microsoft ofisin excel 2016 programının eğer mantıksal sınamasını anlatıcam. F Hücresindeki Ortalamayı G hücresindeki mantıksal sınamayla alıyoruz. G hücresine ekrandaki gibi yazıyoruz Eğer F hücresi 50' den büyükse geçti Eğer F hücresi 50' den küçükse kaldı yaz diyoruz . F hücresinide 3 sınavın ortalamasıyla buluyoruz. En basit haliyle Eğer mantıksal sınamasını anlattık. 

KLAVYEDE HANGİ TUŞ NE İŞE YARAR?

Evet Arkadaşlar Bugünkü yazımızda Klavyedeki tuşların ne işe yaradıklarını yazacağım. Spacebar : Boşluk tuşu. Kelimeler arası boşluk bırakmaya yarar. Esc : Vazgeçme. Enter : Onay, giriş tuşu. Metin yazarken alt satıra inmek için de kullanılır. Capslock : Büyük harfle yazmak için kullanılır. Backspace : Silme işlemi yapar. İmlecin sol kısmını siler. Shift : Üst karekter tuşu. Shift + 1 : ! Shift + 6 : & Shift + 4 : + Shift + 3 : â Shift + A : A (Capslock kapalı iken) Shift tuşu ile yön tuşları birlikte kullanılırsa seçme işlemi yapar. Shift + Home : İmleç satırın sonunda ise satırın başına kadar seçer. Shift + End : İmleç satırın başında ise satırın sonuna kadar seçer. Alt Gr : Klavyedeki 3 karekterli tuşların 3. karekterini yazmak için kullanılır. Alt Gr + Q : @ Alt Gr + 4 : $ Alt Gr + 8 : [ Alt Gr + 9 : ] Tab : Yazı yazarken kelimeler arasında geniş boşluk bırakmak için kullanılır. Ayrıca form doldururken bir sonraki metin kutusuna geçmek için kullanılır. Ctrl : Ctrl basılı ik

BANDİCAM NEDİR NE İŞE YARAR

Evet Arkadaşlar bugünkü yazımızda Bandicam konusu deyineceğiz Bandicam nedir ne işe yarar sorusunu cevaplayacağız hadi başlayalım. Bandicam video kayıt programı olarak geçer ama aynı zamanda da ekran kayıt, ses kayıt gibi işlemlerde yapar hem ücretli hemde ücretsizdir ücretlidir ücretsiz  olanda süre sınırı vardır. Ücretli'sinde süre sınırı yoktur. youtube veya izlesene gibi sitelere video çekmek için kullanılır yada rastgele video çekmek için kullanılır.